Ny start!

Det nya träningsåret har börjat! Jag drog igång med träningen igen den 30 april efter en riktigt lugn april månad!

Men innan allt drog igång så var jag bland annat 1 vecka i Egypten med min fina kusin och vän Carro. Vi hade verkligen en suuuper bra resa! Hann med en del också som bland annat en heldags båttur med stopp på en paradis ö, snorkling, vi såg delfiner, red kamel, var in till stan och shoppade, jag tog en vindsurfings kurs (SJUKT KUL!), spelade vollyboll och självklart en massa sol och bad! Härlig resa helt enkelt!

Sen har det blivit många kalas så jag har träffat släkten en hel del vilket är himla roligt! Har hunnit träffat massa härliga vänner och sen har jag äntligen fått bjudit ut brorsan på mat sedan han kom imål på vasaloppet under 9h förra (!) året. Bättre sent än aldrig heter det ju 😛
Jag har ju som sagt varit igång med träningen nu i lite dryg 1 vecka. Jag fick reda på i slutet av april att jag iår inte platsar i A-laget utan har hamnat i laget under (typ B-lag, Utvecklings-lag eller vad man nu vill kalla det). Det känns självklart riktigt tråkigt och surt att petas ur A-laget. Men sammtidigt så vet jag att jag har 2 sämre säsongen i bagaget. Men skam den som ger sig! Jag knyter näven och kommer jobba på som bara den iår för att visa att jag hör hemma där uppe! Jag tror det kommer bli super bra iår ändå!
Men nu då… Jo! Just nu är jag upp i Stekenjokk med Sollefteå skidgymnasium som har läger här från onsdag till söndag. Kari (tränare på skidgym) ringde här om dagen och hörde om jag ville agera chafför och vara med på deras läger.. SJÄLVKLART! Så nu blir det massa skidande här.
Idag har vi bjudits på finväder också på eftermiddagen. Hur härligt som helst..! oj vad jag njuter av att vara skidåkare nu!

Kvällsfika snart innan det blir sängen..
Bjussar på ett foto regn från Hurghada och en stek bild från Stekenjokk

IMG_0219_500x375

Våran egna strand vid hotellet

IMG_0202_499x665

Vi fick varje dag olika skulpturer på sängen.. bland annat denna fina svan.

IMG_0301_499x665

Carro och jag testade kamelridning.. Kamelen Oscar var rätt utsmyckad

IMG_0235_500x375

Gick vindsurfing kurs.. detta är första tillfället. Det var svårt, men sjukt kul!

IMG_0263_500x375

Fina Carro vid ett middagstillfälle. Vi blev stammisar på en restaurang så vi fick en varsin blomma av servitriserna en kväll.

IMG_0262_499x665

Glad över att ha fått en fin liten blomma.

stekenjokk_499x665

Stekenjokk levererade idag.. riktigt gött väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *