Maxat

Ny vecka nya möjligheter.. soooolen och värmen har kommit till Östersund!! och håll i er..den sägs stanna hela veckan! 😀 Nöjd tjej!

I helgen tränades det på en hel del så igår hade jag en skön vilodag. Inte många knop under dagen, men ett skytte pass med Emelie blev det. Jag har en ny stock iår, fast den är väldigt lik min förra. Men endel justeringar har det ändå blivit och lite mer ska filas till innan jag är helt nöjd. Jag tror det kommer bli riktigt bra!

Idag hade jag screening med Maggie på förmiddagen. Man går igenom hela kroppen för att hitta mina starka och svaga sidor som skidåkare. Min bröstrygg var under all kritik! Den blir det till att jobba hårt med!

På eftermiddagen blev det ett pass på rullskidorna med skytte. Faktiskt första komb passet iår. Lite ringrostig första 4 serierna, men sen blev det bättre. Körde på lite hårdare idag för att ”väcka kroppen” en aning, för imorgon ska det köras max-test på bandet. Ångest!
Soffan hägrar resten av kvällen..

IMG_0660_499x665

Första kombpasset för sommarn/våren.. Shit vad varmt det var, hade på TOK för mycke kläder. Inte van med värmen än..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *