Fint flow

En riktigt härlig helg har passerat.. sommarvärmen kom till Östersund en sväng. Älskar sol och värme, allt känns så mycket lättare då!

Träningen går riktigt bra tycker ja. Jag är inne i något skönt flow så allt känns bara hur lätt som helst och jag skulle kunna vara ute och träna hur länge som helst! Men, det är tidigt ju rätt tidigt på säsongen så jag ska inte förivra mig 🙂

I lördags efter en dag med dubbelpass blev det grillning i solen med ett helt gäng vänner. Mycket trevlig kväll blev det!! Igår hade jag en skön vilodag. Det var klarblå himel och sol så jag låg ute i bikini på gräsmattan nästan hela dagen. Super skönt!

Idag har det blivit styrka och löpning, men innan det så blev det en lunch date med Anna Maria och Kristin. Trevligt och gott! 🙂
Snart sängen..imorgon blir det dubbelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *