SM & New Sweden

I torsdags bar det iväg mot Sollefteå för att köra de SM tävlingar som var kvar för iår.
Fredagen började med en sprint i väldigt lösa spår. De hade fått till det riktigt bra ändå med tanke på förutsättnigarna, men det blev en riktigt jobbig tävling! Det gick väldigt bra den tävlingen ändå och jag knep silvret, med 0+0 i skytte, efter segrande Helena.

Lördagen var det stafetter. Alltid lika roligt!! Det hade kommit lite snö under kvällen/natten så lördagen var det kalasfina spår! Tanken var att jag, Jenny och Helena skulle köra (i den ordningen också), men Jenny vaknade med halsont så Marre fick blixtsnabbt ersätta henne. Jag tycker min sträcka gick bra och jag växlade i ledning med dryga minuten ner till nästa lag som jagade medalj. Marre gjorde sen en grym sträcka och växlade bara sekunder från tätlaget över till Helena. Helena gjorde vad hon behövde och vi stod snart som segrare!

Söndagen bjöd på skiftande väder. Allt från blåst, snö, uppehåll, sol.. ja ungefär så skiftade det hela tiden. Jaktstarten kördes denna dag. Jag gick ut 16sek efter Helena från fredagens sprint resultat. Jag är nöjd med både åkningen och skjutningen fårn denna dag. Skyttet blev 1+1+1+0 och jag knep återigen silver pengen. Helena, som tog hem guldet, fanns inget att göra åt då hon hade lika många bom som jag.

Så totalt detta SM blev det 1 Guld och 2 Silver vilket jag är väldigt nöjd med!
Igår tog jag och AM (tillsammans med Wille) och drog till Åre och åkte lite skidor på fjället (längd). Det blåste lite, men solen visade sig endel så det var riktigt härligt ändå! Sen blev det lunch och en lite sväng på stan/byn i Åre.
På kvällen hängde jag med ett gäng brudar och provade på Crossfit ute på Försön. Det var verkligen sjuk roligt och jobbigt! Tack Carro för att vi kunde hänga på, det blir fler gånger! 🙂

Idag har jag varit och vaccinerat mig inför Egypten resan, gymmat, ordnat massa småfix med AM på stan, packat.. ja ungefär så.
Imorgon är det dax för New Sweden Open Championships. Tävling först på dagen och sen bankett på kvällen. Ska bli grymt kul!

 
Fredag morgon (tidigt) hoppar jag sedan på tåget hem mot Jädraås!! Längtar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *