Egypten!!

Lär börja med och säga ett stort Tack till New Sweden gänget för en super duper rolig dag och kväll!! Jag hade sjukt roligt och dansade och sjöng (läs hoppade och vrålade) så fötterna värkte och rösten var obefintlig dagen efter..
Påsken spenderades hemma i Jädråas. Långfredagen blev en heldag på Mocksjön med traditionsenlig angling, grillning, solning, spark åkanden och massa prat och mys. Påskafton blev det middag hos mormor med släkten. Annars har påsken gett mycket god mat och godis och tillfälle att träffat många härliga människor!

Igår hade mamma och jag en dag med ärenden så dagen avslutade vi hemma hos Johan, Therese och lilla Elsa. Jag lekte massa med Elsa så när jag sa att jag lära åka hem så började hon grina.. vi hade ju inte lekt klart… Jag får ta igen det snart!
Idag fortsätter en dag med ärenden. Har nyss fixat alla papper klart till företaget och även städat ut en av våra bilar. Så snart åker jag in till stan.

Imorgon åker Carro och jag ner till arlanda för att övernatta och sedan lördag morgon åka till Egypten!! Ska bli så otroligt skönt!! De var super länge sen jag åkte på en semester utomlands där jag inte har massa träningskläder med.. det blir nå nytt. Längtar sjuuuuk mycket!!
Men innan vi åker imorgon så har jag bokat in en date med Johanna och Anna Karin från lunch. Längtar super mycket till det också, det var så himla länge sen vi sågs nu!!
Lunch nu..

486926_10150597332195950_689150949_9579004_1585470487_n_500x669

Ikväll ska jag vara barnpiga åt super söta Thema 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *