VM Distans

Distansen på detta VM är nu avklarat!

Får börja med att säga STORT GRATTIS till Helena som tog en bronsmedalj igår! Bubbel och tårta bjöd kvällen på.
Mitt lopp då.. jo, åkningen tycker jag känns bättre än vad det gjort de tidigare världscuptävlingarna. Men skyttet då.. nja.. startade med 4 bom i första ligg (så var den dagen förstörd). Jag skruvade innan jag började skjuta pga vinden, men troligtvis har inte dioptern tagit. Trist. Känns lite tråkigt för det blir så oinsprerande på något sätt att köra då trots att man försöker tänka att det är 3 skjutningar kvar. Jag vet också att jag inte har råd med mer än 2 bom för att kunna göra ett lopp som jag skulle vara nöjd med.
Men resten av skjutningarn gick bra. 1+0+0 avslutade jag med så det var bra!
Idag blir det en lugn dag. Det enda som ska hinnas med är att shoppa mat och ut och springa en sväng.
Men det roligaste idag är att jag har bokat in en date med hela familjen! 😀 Vi ska iväg och fika, blir mysigt!
Här kan ni ta och spana in pappa som blir intervjuad i svt under distansloppet (ett klipp ligger ute på vinterbloggen). Jag tycker han gjorde det bra 🙂

http://blogg.svt.se/vinterstudion/2012/03/fansen-bet-pa-naglarna/

DSCF4187_499x665

En nöjd bronsmedaljör!

DSCF4184_500x375

Inte lika nöjda brudar, men nog så glada för Helenas skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *