Vårväder va?

Usch vilket fruktansvärt trist vädet det varit dessa dagar.. imorse vaknade jag med regnväder. Som tur var så hade jag styrka och löpning på schemat. Grått och trist med massa blåst.. våren känns rätt långt från östersund just nu.

Men lite träning har hunnits med ändå. Var ju på bandet i söndags och körde ett pass som kommer höra till en studie. De gick rätt bra,men det var jobbigt! Man såg rätt rolig ut också med all utrustning man skulle ha på sig. Eftersom man hade massa pluttar/elektroder typ överallt på kroppen så kunde man bara ha trosor och sport topp att köra i. Som sagt, man såg väldigt rolig ut och speciellt med tanke på de fula bandet man skulle ha runt huvudet.. haha!

Igår blev det intervaller igen, men denna gång på stadion. Det suger rejält i den snön som finns kvar så det var väldigt jobbigt. Läste i tidningen här idag att de tror de bara kommer gå att åka denna vecka ut..

Annars har det inte hänt mycket. SM i Sollefteå börjar på fredag så jag kommer lifta med Helena och David dit på torsdag. Men innan det vblir det lite hårkörning imorgon och packning.
Bjussar på några bilder från intervallerna på rullbandet i söndags..

DSCF4197_500x375

Hela teamet som var med under testet..

DSCF4193_500x375

Det var en himlans massa utrustning man skulle ha på sig!

DSCF4195_499x665

Kan informera om att den där slangen i munnen inte är så super trevlig att köra med faktiskt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *