Sommar..

.. ja den känns rätt långt borta efter en dag som denna. Mulet med regn i luften, nån plusgrad och blåsigt. Så det närmsta sommarn jag kommer på ett tag är nog att vi lär ställa om klockan till sommartid inatt.
Förövrigt då.. usch så in i bomben så långe sen det var jag uppdaterade! Skärpning! Skyller på att jag haft mycket att göra..eller inte..
Har varit i Östersund ända sen jag kom hem från Ruhpolding. VM var en otrolig häftig upplevelse med många svenska framgångar. Riktigt roligt!
Eller nej, jag har varit iväg på en snabb tripp till Finnskoga förra helgen för sverige-cup tävlingar. Kan sammanfattas med blöta spår, många plusgrader, en sju helsikes backe, en trött kropp, glada miner och två tredjeplatser.
I tisdag var jag upp på rullbandet på VSC och körde max-test. Fick en glad överraskning väl på plats, ”du ska köra två maxtest”. Trevlig överraskning.. Först max-test på 3ans växel, vila 15min och sen ett till max-test på 2ans växel. Kan meddela att jag var helt slut sen!

Snön här tinar rätt fort nu och speciellt med tanke på att det blåser så jäkla mycket också. Det trista med det är att det blir sjuk mycket skit i spåren!
Imorgon bitti ska jag upp på rullbandet igen. Men denna gång blir det intervaller både med och utan bössa på ryggen. Dessa besök på bandet gör jag och många fler skidskyttar på grund av en studie där vi ska se hur tekniken förändras med bössan på ryggen. Intressant lär jag säga!

 

Som sagt, sommar tid imorgon så nu blir det kväller om jag ska få sova några timmar! Ska nämligen vara på plats för test kl 07.00 imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *