Soligt i Ruhpan

Nu är jag äntligen på plats i Ruhpolding!
Väckar klockan ringde 07.25 imorse. Yrvaken! ”Fan, jag glömde stänga av larmet från igår!.. Neej, jag ska ju upp nu.. Va ska jag upp och göra?.. Just ja, träning i Östersund.. Nääe, jag är inte i Östersund.. (funderar ett tag) just ja, jag är fasiken i Ruhpolding.. vi har läger ja.. (funderar ett tag igen) NEJ det är ju VM för sjutto!!” Ett leende på läpparna och en skönt känsla infann sig! 🙂
De var super kul och träffa alla igen här igår kväll! Brudarna bjöd på parad rätten ”Pasta lax” + att jenny hade gjort klaudis åt mix-brudarna. Klockren kväll helt enkelt!

Idag blev det styrka och löpning på morgonen följt av en prommis med de andra för ”lite” mat shopping. Efter lunch blev de en kaffe i solen innan vi for upp till stadion för träning.
Banorna är väldigt fina, dock lite lösaspår eftersom det är så vamt här! Tempen ligger kring 11-12 plus, men i solen är det mycket varmare!

Massage och middag har nu avnjutits och kaffet står på tur.

 

Imorgon är det dags för sprint! Herrarna kör 12.30 och damerna 15.30.. Jag tror det kommer gå bra!! Hejja Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *