Så där ja!

Digedigedige dingdingding.. Carl Johan är vår King!

Börjar med ett STORT Grattis till Carl Johan som igår följde upp, sitt VM Brons i sprinten, med att dängda till med ett Silver i jaktstarten! Två VM medaljer av två möjliga lopp!! Magiskt bra!

Många fler här har också gjort kanon fina lopp! Helena har en 4e och 5e plats individuellt och AM 13de och 10de! Grymma brudar! Även Lindström och Björn har fina placeringar dessa dagar! Grymt helt enkelt!
Jag tränar på här och njuter av stämmningen! Har hunnit med en del pass, men lite trist att träningstiden ofta har varit på kvällen så man har inte riktigt märkt av det enorma folkhavet lika mycket.. Träffade familjen på stadion igår när jag kom upp. De verkar ha RIKTIGT roligt!
Vädret har slagit om lite här också. Det är fortfarnade rätt varmt, men nu har solen gömt sig. Faktiskt så regnar det idag också. Huua, ska snart upp och träna så jag hoppas det slutar snart.

Som sagt..om bara ett litet tag så åker jag och Anna-Karin upp och tränar. Lungt står på schemat och sen i eftermiddag blir det ett pass i gymmet för mig.
Kul också att Brink vann Vasaloppet igår! Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *