VM!!!

Jag är SJUKT lyckligt glad just nu!!
De senaste dagarna har jag varit väldigt spänd och nervös inför uttagningen för sista platsen till VM i Ruhpolding. Det skulle ju som jag tidigare nämt bestämmas efter tävlingarna i Sundsvall. En sprint och jakt skulle köras.

Sprinten i lördags gick både bra och dåligt. Det som var bra var att kroppen kändes lite piggare än tidigare under säsongen. Har kännt de senaste 4-5dagarna att jag börjart känna mig lite fräshare. En till sak som var possitivt var att jag sköt 0+0 i stormbyarna som var under racet.
Men så till det negativa, min ståserie (där jag sköt fullt) höll jag på och kämpade med skotten i över 1.30min. Svår avvägning om man skulle chansa och skjuta eller vänta in lugnare vind, jag valde det senare men jag vet inte hur smart det var i efterhand då det aldrig verkade vilja sluta blåsa… Jag hamnade till slut 2a i mål efter Elin, 6 sek efter.

Jaktstarten på söndagen gick bättre. 0+1+2+1 med lite strul på första skjutningen blev resultatet på skjutvallen. Kroppen kändes okej även detta race och jag lyckades knipa segern 43sek före Elin.
Jag fick i och med resutlaten i helgen sista biljetten till VM i Ruhpolding!

Jag är såå glad just nu! Glad också för min familjs skull som så gärna önskade att jag skulle få åka på VM.. de kommer nämligen vara på plats hela 2 veckor där och hejja fram alla svenskar.
Nu blir det dubbla träningspass här i två dagar innan jag på torsdag åker mot Ruhpolding och sluter upp med de andra som åkte dit imorse. SOM jag längtar!
Nu de här dagarna hemma så har jag en ny inneboende, närmare bestämmt Elin. Hon får sin nya lägenhet om nån dag (i samma hus som jag) så nu har jag lite sällskap. Trevligt! 🙂
Oj va långt de blev!.. aja.. här komemr en bild på mitt pris från i söndags. En mjölkskummare så jag kan göra cappuccino och caffe latte. Gött värre var det!

DSCF4179_500x375

Mmmmm….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *