Vad gör man?!

Denna säsong kan ju hittills sammanfattas som riktigt frustrerande!

Sprinten idag var riktigt tung. Redan på uppvärmningen kände jag att den inte sammarbetade med mig. Lika så blev det direkt från start, jag kämpade verkligen men det gav ingenting. Bra skytte med 0+1, varav jag slarvade iväg sista skottet i stå. Skyttet känns bra, MEN varför kan jag inte få nån bra känsla i åkningen!!
Slutade som 62, precis utanför jakten. Med 1 bom!..vad händer? Första året jag var med och åkte världscup sköt jag ofta fullt och hamnade kring 50-60 och tog mig alltid vidare på jakten. Nu, ett par år senare skuter jag 1 bom och är utanför.. som sagt, frustrerande.

Eftersom det inte blir något mer tävlande här nu så åker jag och Jenny hem till Östersund redan imorgon bitti. Blir en lång resa i bil, men vi ska nog kunna underhålla varandra!

Får se hur träningen kommer se ut framöver. Något är det som inte stämmer, så nån förändring blir det i alla fall!

Nu blir det kväller. Ha de gött så hörs vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *