Skön dag

Träningsvärken efter styrkepasset med Jesper har börja lagt sig. Ett par pass på skidor, gymmet och i löpskorna har hunnits med i dagarna. Riktigt fina spår är det uppe på ÖSK nu, grymt härligt att träna! Speciellt när solen tittar fram!

I söndags mellan passen tog jag, jenny, markus och robbie och packade några väskor och traskade ut i skogen till ett vindskydd där vi (mest markus kanske) svirade ihop en lunch. Riktigt mysigt och gott!

Förövrigt så sov Jenny sista natten hos mig inatt. I förmiddags flyttade hon hem tillbaka igen, men innan det hann vi med DXA (mätning av kroppsammanstättningen), en långfrukost och sen en långprommis med Robbie ner på sjön. Synd att det blåste, annars var det ruggit härligt då solen visade sig från en blå himmel.
Sen blev de lite städning, lunch, hämta skidor, shopping på MAXI och softa hemma bara..
Men nu blir det kväller. Imorgon blir det dubbla pass..
Lite bilder från dagarna..

DSCF4174_499x665

Markus fixar lunchen..

IMG_0263

det blev chili con carne.. (Markus foto)

DSCF4175_500x375

.. här myste vi till med lunch, jenny har dukat upp fint..

DSCF4170_500x375

..medans jag lekte med Robbie..

IMG_0237

Mätt, nöjd och glad! (Markus foto)

IMG_0601_499x665

Idag på sjön med Jenny och Robbie.. roligast hade vi åt när Jenny skulle fota också. Symd det inte funkade att lägga upp resultatet.. haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *