Sällskap

Dagarna rullar på.. träningen fortskrider men har kört lite lugnare ett par dagar. Igår blev det ett pass på skidorna där det först blev mycket komb där Helena och jag pressade varan på vallen. Sen blev det mycket teknikträning med Marko resten av passet.

Idag har jag haft vila, men har varit ute på en kortare joggingtur. Sen blev det en kortis på stan där jag köpte ett par nya fina tekoppar. Upptäckte här om dagen att det var en spricka i de jag hade som det läckte från. Jag trodde bra länge att det var jag som heela tiden hällde brevid.
På eftermiddagen fick jag en inneboende hit. Jenny kom nämligen hit och ska bor här ett par dagar pga att Markus är sjuk. Så vi har precis satt i oss en super god middag i form av taco. Nu har vi däckat i soffan..
Nu har det även blivit officiellt med vilka som är med i VM laget. 4 platser är klara bland damerna (Helena, Anna Maria, Anna Karin och Jenny) och den sista står mellan mig, Elin och Ingela. De kommer att kolla på hur Ingela presterar på JVM. Sen kommer Elin och jag köra sverigecupen i Sundsvall nästa vecka där den bästa av oss på något sätt (vilket jag inte förstår) ska jämföras med Ingelas prestationer på JVM. Ja, en av oss tre får sista platsen till Ruhpolding.
Men det ska bli riktigt kul att tävla igen snart och det var jätte länge sedan jag tävlade i Sundsvall.
Imorgon blir det styrka och löpning på morgonen. Jag har planerat in styrke passet med Jesper som är här nu i Östersund under ett par dagar. Nu blir det snart film tajm här.. ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *