Överraskning

Resan hem från Oslo gick fint. Men jag stannade inte så länge i Östersund.. jag pratade med Marko och vi kom fram till att vi lär bryta mönstret lite så därför skulle de blir en längre vila för att se om kroppen kunde återhämta sig och komma pigg och fräsch tillbaka i matchen igen.
Vila 4 dagar blev planen. Därför beslöt jag mig för att ta och åka till Jädraås och tillbring tid med familj och vänner istället. Lördag morgon satte jag mig på tåget söderut. Mycket bra beslut!

Har haft det huuur bra som helst hemma! Markus och Anders hämtade mig på tågstationen. Jag hade inte berättat för nån annan att jag skulle komma hem. Vi åkte iväg och köpte med oss fika och for hem till mamma och pappa. (mamma fyllde 50år i fredags så det blev lite födelsedagsfika) SHIT vad överraskad de blev! Mamma blev så gald att det trillade ner nån tår.. på kvällen blev det firande med släktingar.

Söndagen blev mestadels en soffdag framför skidskytte och längd på tvn. I långpausen tog pappa, jag och anders en varsin skoter och for iväg en sväng, härligt! Kvällen spenderades med Mackan och Carro. Carros mage växer, han/hon gör kicksparkar emellanåt också.

Igår blev det en heldag med Johanna. Vi drog till stan och lunchade, fikade och shoppade. Skön kvalitets tid och gött att prata av sig!
Sen på kvällen bjöd lillebror på middag, tackar! 🙂

Började träna lite lätt idag. Imorgon reser vi iväg till Kontiolathi för världscup igen. Jag tar tåget till arlanda och sluter upp med de andra där.. Full av Jädraås energi! 🙂

IMG_0593_500x670

Anders hade lite överskottsenergi och snömulade mig.. inte snällt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *