Kyligt & frågetecken

Finland var en kall historia.. tyckte riktigt synd om alla som körde mixstafetten på fredagen! Temperaturen låg nästan hela tiden över -20 grader, men när de hade skjutit upp starten 30min och beslutat om race så var det -19.9 (sa dom i alla fall). Huua, i den kylan är det varken kul eller hälsosamt att tävla!

Sprinten dagen efter blev lite varmare. Vid start var det ca 13-14 minus så det var okej. Däremot var inte kroppen okej.
Dagen började inte bra då Jenny och jag flög upp ur sängarna då brandlarmet gick 02.50 på natten. Ner i foajen och där satt vi ca 20-25 min innan vi fick gå tillbaka. (Vi var bara ca 15 pers som vaknade/brydde sig om larmet och sprungit ner). Hade lite svårt o somna sen med lite lätt illamående. Trött var jag även på morgonen!! Huvudvärk hela dagen och vid och inskjutningen och uppvärminingen kände jag mig väldigt knepig. Mådde lite små illa, tryck för bröstet kom och gick, huvudvärk och fick nästan som hjärtklappning/andnöd under inskjutningen. Svårt och förklara, men kände mig väldigt knepig i kroppen.

Sprinten sen gick inte bra. Varken åkningen eller skyttet. Stå skyttet hade jag väldigt svårt att fokusera trots att det kändes bra. Ingen jakt så jag åkte hem på söndag förmiddag till Östersund.

Idag blev det först sovmorgon och sen det en lååång gó frukost framför ”Efter 10” tillsammans med Emelie. Riktigt mysigt! Sen tog vi en prommis med Kansliet, Intersport och Ica MAXI som planerade stop på vägen.

På ICA tog vi tag i saken att fixa självscanning. Gu så smidigt, synd det tog så lång tid att fatta det 😛

Styrka och löpning har hunnits med nu på kvällen. Imorgon blir det skidor. Alla hjärtans dag är det imorgon också, trevligt 🙂

pic_189246381

Inviger självscanning.. har även varit och hämtat ut ett paket från en bokklubb. AM, Jenny och Helenas kommentar då ja berättade att jag var med i en bokklubb: ”VA!? Är DU med i bokklubb?! Inte ens vi är ju det!”.
Dom brukar läsa som bara f****n jämt! Jag brukar vara bokmal ca 1 gång om året då jag tok läser en bok. Nu har jag tokläst 2 (!) böcker på kort tid! What is happening!?

pic_189246317

 

Emelie trivde så bra med sin shooter så hon snodde min också 😛

 

Föresten så kommer VM laget att tas ut nu i veckan. Jag håller tummarna för att jag ska få åka till Ruhpoldning på VM, hoppas ni gör det samma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *