Kusinvitamin

Måste verkligen passa på att säga ett Stoort Grattis min otroligt fina vän Carro på din 25 års dag!

Idag är det 52 dagar till Carro och jag drar iväg till varmare breddgrader, närmare bestämt Hurghada i Egypten. Ska bli så otroligt skönt och roligt! Det var länge sedan jag reste iväg och resväskan inte mestadels bestod av träningskläder.

hurghada

här ligger carro och jag om ett par veckor…

Men innan dess blir det en hel del träning och tävling.
Idag har vi bjudits på ett väldigt varierat väder! Träningen imorse kräksnöade det verkligen! När jag sen skulle iväg och käka lunch ett litet tag senare kom blåhimmeln fram och solen sken till fullo. Härligt!

Imorgon blir det upptakt, tvättning, packning och kanske en lite tur på stan.

På fredag åker jag till Sundsvall för tävlingar lördag och söndag. Ska bli riktigt kul!
bjussar på två gamla bilder på kusinerna tillsammans..

påsken 2010 140

Redo för en skidtur påsken 2010

carrobettan_500x375

vi visar våra bästa sida av oss.. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *