Vänder om..

det blev inte riktigt som jag hade tänktmig detta..

Natten till igår hade jag väldigt svårt att sova på grund av magsmärtor till och från. Lika så var det hela morgonen. Min tanke var att det borde ge sig när jag fått i mig lite frukost (åt inte frukost hemma eftersom pappa skjutsade mig till tåget 05.00). Men på arlanda hade jag svårt att få i mig nått, men tvingade ner en drickyogurt. På flyget till frankfurt somnade jag första timmen, men resten av resan mådde jag riktigt illa! Magsmärtorna var kvar, men nu började jag känna mig spyfärdig och få huvudvärk också.
Jag avvek direkt från de andra och beslöt tillsammans med våra ledare att jag skulle ta in på ett hotell i Frankfurt för att avvakta hur jag mådde idag.

Eftermiddagen och kvällen igår var hemsk! Mitt huvud kändes som det skulle sprängas när som helst, hela kroppen ömmade, mådde illa och var kallsvettig. Natten var ganska lika, men imorse kände jag mig mycket bättre! Lite huvudvärk imorse bara. Magen krångar fortfarande, får ont så fort jag äter. Det har inte förändrats nå under dagen så vi beslöt nyligen att jag åker hem till Östersund imorgon bitti.

Det känns riktigt riktigt tråkigt! Hade verkligen sett fram emot att börja tävla igen. Men nu blir det hem och köra några bra träningspass och hoppas kunna komma tillbaka till nästa vecka i Tjeckien.
Nu får det bli sängen nästa så jag tar mig hem utvilad imorgon. Vi hörs från Östersund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *