Tidig morgon!

Nytt År!! Gott Nytt 2012 på er!

I onsdags kväll kom jag fram till ett fint vintrigt Östersund, så himla fint! Super fina spår var det där upp också så det gjorde inget att jag fick åka dit ett par dagar. Han med ett par skid pass innan jag åkte tillbaka till Jädraås vid lunchtid på nyårsafton.

Kvällen spenderades med Carro, Tommy, Thelma, Erik och Elina. Mycket trevligt hade vi, tack för en super kväll och bra start på det nya året!! 🙂

Idag har bland annat hunnits med dubbelpass, en intervju, packning, tvättning, kolla på Tour de Ski och hälsa på några jag inte kommer träffa på ett bra tag.

Men nu lär jag krypa till kojjs för imorgon bär det av mot Oberhof. Klockan 06.09 går tåget från Gävle så jag måste rulla härifrån Jädraås strax efter 5.. alldeles för tidigt enligt min smak!! Nu kommer jag vara utan internet i Oberhof (brukar vara så i alla fall) så jag får uppdatera när vi kommer till nästa ställe.

Ha det fint!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.