SM brons!

Igår var det dags för SM i masstart här i östersund. Det gick helt okej för min del och jag fick med mig ett SM brons när tävlingen var avgjord.

Anna Maria gladde hemma publiken och tog hem SM guldet med fint skytte och åkning. Jenny tog hand om silver pengen.
Jag drog på mig en vurpa på andra varvet också. När jag skulle runt i en kurva, hade allt tryck på innerskidan men satt nästa stavtag rätt på skidan och tappade balansen helt. De resulterade i en ond och blå skinka.
Skyttet blev totalt 0+1+2+0. Riktigt dålig fokusering på första stå, men revancherade det i sista stå. Jag gick ut på sista varvet på (trodde jag) ett rätt betryggande avstånd med Elin och Emelie jagande ca 35 sek bakom. Jag körde inte allt för hårt på sista rundan, men hörde sen mot slutet av varvet att de började hejja på Elin, jag vände mig om och såg hon komma med en jäkla fart bakom. Så det blev till att lägga på ett kol in mot mål.

Efter racet blev det doping test följt av middag ute på Eastern Palace med Emelie, Elin, Karl, Jonathan, Sixten och Eva. Gott och trevligt!

Idag blev det träning tidigt och sen hem och byta om till varma kläder och upp till stadion och hejja på alla sprintåkare. Snart blir de styrka och löpning med AM och Jenny.

Ikväll är jag bjuden på middag hem till Jenny och Markus (och Robbie). Kommer garanterat bli en trevlig kväll åter igen! 🙂

På återhörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *