Slarvmajja

Snön har verkligen vräkt ner här i Östersund de senaste dagarna.. på både gott och ont. Självklart är de kalasbra så det blir fina skidspår och vit och fin vinter!! Det dåliga med det kommer jag till snart..

Resan hem igår gick bra. Lite drygt var det dock att komma till arlanda 12.40 och inte flyga mot Östersund förän 18.00.. Men jag underhöll mig med Tour de Ski på svtplay, lunch, en kaffe tillsammans med en skidgymkompis jag stötte på, David Persson, som jag inte sett på år, endel telefonsamtal och internettande såklart.
Ja… så kom vi till varför det inte var så possitivt med kräksnöande när jag kom hem..

Som vanligt var det tomt i kylen när man varit borta ett tag. Jag tog ur betalkort och ICA kort ur plånboken och traskade iväg till Ica Maxi. Plockade varor, la upp allt på bandet och de skannades in..jag ska betala och betalkortet är borta! FAN! Står där med långnäsa och lär säga att jag har tappat kortet. Letar igenom hela affären där jag varit, utan någon succe. Det blev till att lämna varorna och börja traska hem igen tomhänt och leta korten efter vägen jag gick… Just de, där kom kräksnön in.. mina spår var igensnöade. Blev till att gå hem och spärra kortet bara.

Det blev en torr frukost imorse..

Så nu har jag inget kort fram till slutet av januari då det ska ta 5 dagar att få ett nytt och planen är att åka iväg på världscupen på måndag. Men jag hittade två 25kr kuponger på ICA i plånboken så jag har kunna köpt mjölk och yogurt i alla fall.. haha!
Magen är bra nu också så idag började jag träna igen. Skönt! Imorgon blir de dubbelpass och sen kolla in brudarnas sprint från Oberhof!
STORT GRATTIS till de svenska grabbarna som gjorde en kanon insatts i stafetten idag i Oberhof och slutade 3a!!

IMG_0581_499x665

På väg mot ICA Maxi igår lyckligt ovetande om vad som ska hända..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *