Skid dag

Nu har jag tränat på normalt i 3 dagar. Känns helt okej, men rätt seg i kroppen. Så imorse blev det ett träningsrace tillsammans med Carro Westling för att försöka väcka kroppen lite. 4 skjutningar. De gick rätt bra, skyttet på topp med 1 bom men åkningen bara okej. Med nått till race hoppas jag kunna knapra närmare åkformen.

Resten av dagen har jag i princip bara suttit i soffan. Kom lagomt hem till Tour de Ski började och sen har det varvats med skidskytte. Längtar verkligen tills jag får tävla själv nu!!

Hör och häpna!! Igår packade jag klart väskan, vet inte om det har hänt så tidigt innan avfärd! Rätt skönt. Ska ta och packa bössan nu också i reklamen under herrarnas skidskytte.

Imorgon bitti tidigt bär det av mot Nove Mesto. Får sällskap av Magei. Ska bli kul och träffa alla andra igen!
Nu skidskytte, sen styrka… HEJJA GRABBAR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *