Så nära..

En fruktansvärt jobbig distans har klarats av idag!
Banorna här är rätt gryma lär jag säga och med löst blött före på det så blir det jobbigt! Det syntes i listan med långa avståd idag..

För min del då.. jo det var ett snäpp i rätt riktning! Skyttet är jag jätte nöjd med, 0+1+0+1 blev slutresultatet och jag kunde ta mig imål på en 41a plats (endast 1 placering från poäng!! nästa gång så jäklar!). Åkningen gick ju tungt, men det tror jag de flesta kände, men med tanke på att ajg har tränat endast 1 vecka sedan jag var sjuk så är jag nöjd med den också. Men lite fler race så tror ajg det ska kunna bli lite bättre fart under skidorna.

Summan av det här då.. Jo, jag är nöjd 🙂

Mina ben var dock inte lika nöjd då de fick en REJÄL omgång på massagen. Har hunnit med en hink kaffe också. Gött värre var det!

Lung dag på klassisk skidorna imorgon och sen kolla på grabbarna som kör distans.
Grattis HELENA som tog en 2a plats idag!! Vi har grattat henne här med en fanfar i 40 sek följt av applåder. Hon blev glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *