Njuter!!

Shit vad jag njuter av att vara i Antholz nu!!

Vi bor hur fint som helst här på hotel Garberhof, äter super god mat, bjuds på grymma skidpår, solen skiner och allt känns bara underbart! Som jag njuter..

Vi har varit här i 2 dagar nu så det har hunnits med ett styrkepass nere i Bruneck, 2 pass på skidorna tillsammans med bössan uppe på stadion, en löptur i solen, en prommis i byn, endel läsande, internet och en massa snack.
Men snart ska jag svira om till något finare än mjukisar så vi får gå ner och avnjuta en 6 rätters middag. Efterrätts buffén igår var helt outstanding, med bland annat färsk frukt man fick doppa i en choklad fontän som top notch!

Imorse kördes en upptakt på skidorna för att väcka kroppen lite. Tycker det känns okej i kroppen. Liggskyttet funkar fint, men hade lite dålig tajming i stå idag, men jag tror de ska sitta fint imorgon.
För imorgon är det dags för sprint här! Jag går ut som nr 73 så håll tummarna! 🙂

IMG_0587_499x665

Ingela och jag njuter av solen efter dagen träningspass

DSCF4153_499x665

Fortsätter dagen med att njuta av solen även tillbaka på hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *