Hemma igen

Stafetten i lördags fick en liten ändring på morgonen/förmiddagen. Anna Karin kände sig inte 100% under natten och valde att stå över. Jag fick då istället ta hennes plats, sista sträckan.
Anna Maria och Helena gjorde gryma första sträckor, båda växlade i tät. Jenny och jag är inte i den åkform vi skulle vilja och tappade endel i spåret. Skytte var bra, men det räckte inte denna gång. Jag passerade mållinjen som lag nr 10.

Sista kvällen bjöds på en kanon god middag! (lika som de andra kvällarna) Igår morse började vi resan hem så vid 8 tiden på kvällen klev jag innan för dörren i lägenheten. Så himla skönt att vara hemma igen!

Så nu blir det ungefär 1 vecka hemma innan vi åker vidare igen till Oslo på nästa världscup. Men innan avsfärd så ska det hinnas med SM i masstart här i Östersund på lördag. Det är SM vecka här mellan tisdag-söndag med många olika sporter där det ska kampas om SM medaljer. Så jag hoppas kunna hinna med att kolla på några av alla tävlingar denna vecka.
Idag och imorgon är det vilodag och jobb dag. Papper och kvitton ska fixas, tvätt ska tvättas och städa ur julen (jag vet, det är riktigt sent!).

Men nu snart blir det middags dags. Hörs hej!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.