Biffen!!

Lär börja med att ge Fredrig ”Biffen” Lindström ett sjudundrandes GRATTIS!!
Han dängde till med en seger, hans första världscup seger, i sprinten idag! Mäkta imponerad!!
För min del.. sprint igår. Den sämsta tävling jag gjort på väldigt länge. Som jag sa tidigare har det känns bra båda dagarna innan, men direkt när jag for iväg på skidorna innan inskjutning kände jag att kroppen inte var fräsch. Det visade sig senare på tävlingen stämma. Inget svarade som tidigare och under näst sista varvet började jag få ont i ryggen och hade rejäla kramper under sista rundan. Med 1+1 i skytte så slutade jag långt ner i listan. Otroligt besviken..

Sprinten var det sista jag gjorde här i Antholz för nu. Imorgon är det stafett men jag kör inte. Laguppställningen lyder enligt följande: Anna Maria, Helena, Jenny och Anna Karin.
Får sitta framför tvn och hejja!

Snart blir det middag.
Hörde nyss Lindström komma tillbaka till hotellet så jag var precis ut och grattade han. Tror han svävar på moln nu, med ALL rätt!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *