Äntligen poäng!

Gårdagens sprintrace blev en milt sagt konstig tävling. Till en början blåst det mycket men under loppets gång lugnade det sig något och det började kräk snöa.. Det är trist när alla inte får samma förutsättningar, men men så är det inom denna sport.
Men för min del så är jag jätte nöjd med resultatet! Jag slutade 28 imål vilket är mitt näst bästa resultat i världscupen! Det som var trist var att det snöade sjukt mycke på sista rundan så jag stod nästan still. Tappade riktigt mycke på det varvet så det var lite trist. Men med 0+1 i blåsvädret så är jag jättenöjd med skyttemässigt! Så jag kammade ihop 13 härliga poäng, gött!

Idag är det en lugn dag igen. Så det blev klassiskt med skytte och sen en liten löprunda. Nu ska vi snart lägga oss i sängen framför tvn med en köpp käffe och en chokladbit och hejja på grabbarna grus. Jag bor tillsammans med Jenny föresten. Riktigt mysigt har vi det!

Imorgon kör vi jaktstart här. De ska bli riktigt kul!! Hoppas vädret har blivit lite bättre bara för det blåser på ordentligt idag också.
Vi startar 12.45 så häng med och se hur det går vettja! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *