Vidare avancemang!

Världscupen här avslutades med jaktstarter igår. Innan herrarna drog igång han jag själv med ett lite hårdare pass på skidorna, det kändes bra. Otroligt fina spår var det också! Helt klart det bästa jag åkt på hittills i vinter! Efter lunchen for Emelie och jag upp till stadion för att hejja fram de svenska grabbarna. De gjorde det mycke bra och spännande var det!
Damernas lopp följde jag hemma från soffan, där gjorde Helena en imponerande klättring i listan med snudd på nollskytte!

På eftermiddagen vinkade jag av hela familjen och körde sen ett klassiskt pass med Emelie.

Idag har jag tagit det lugnt, tvättat, packat.. jag skulle egentligen ut och köra lite lugt imorse, men vaknade med huvudvärk och väldigt trött så jag tog det säkra före det osäkra och vilade. Kändes bättre på eftermiddagen så det blev lite styrka då.

Men morgon åker vi till Hochfizen för världscup nr 2. Vi fick även reda på idag att vi kommer att stanna där i 2 veckor pga att Le Grand Bornand (frankrike), som skulle ha haft världscupen efter, inte har någe snö så därför stannar vi. Jag tycker det är bra i Hochfilzen, men det hade varit kul att köra frankrike. Jag har rätt bra vibbar därifrån efter som jag vann den sista IBU-cupen där ifjol med 4 nollor i skyttet.

Men nu blir det kväller. Jag sticker härifrån 08.50 imorgon. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *