Sprint imorgon

Två dagar har spenderats här i Hochfilzen nu. En dag med en jäkla massa snö från himmelen och en dag med en jäkla massa sol, det sista bjöds det på idag!

Igår bestod dagen av träning, shopping av mat och shopping på NewYorker (blev några fina fynd). Idag blev det en promenad upp till stadion på förmiddagen för lite fix. Skulle bland annat hämta ett par klassisk skidor från Fischer. Jag kommer faktiskt åka på ett par ”fjällisar” framöver på vc-touren. Alla längdåkare dollar väl av om man säger det, med det är faktiskt behändigt så man inte kladdar fast på skjutmattorna.
Sen efter lunch blev det träning, massage och möte.

Det har dragits igång ett krig här också, närmare bestämmt ett snöbollskrig. Jag och Jenny, mot Helena och AM.. Ja kan meddela att vårat lag ligger bra till. Helena har åkt i drivan 2 ggr av mig och en av Jenny. Nu tror jag AM står på tur… haha!
Men imorgon är det tävlingsdags igen!! Sprint är det som gäller och jag går ut med startnummer 90, riktigt sent med det blir nog bra ändå.

Nu blir det sängen.. Jag delar rum med min vapendragare Jenny, mycket trevligt har vi! 🙂

DSCF4149_500x375

På väg till träningen idag.. vi älskar soool!

DSCF4147_499x665

 

AM är redo för ett pass på skidorna!

DSCF4144_500x375

Här radar de upp sig Norge, Sverige och Tyskland. Tycker dock att vi har snyggas lastbil!

DSCF4152_499x665

Så här förbannad blev Helena efter att hon for ner i en snödriva.. Jag råkade putta henne..Fick dock tillbaka i form av det hon håller i handen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *