Premiären avklarad

Måste börja med att GRATTA ANNA MARIA för en kanon insats idag! En andraplats dängde hon till med, såå jäkla kul och såå jäkla värd det!!

Med fler mycket bra svenska placeringar så såg vi till att vinna nationscupen också!
Dock var inte jag delaktig i detta..

Mitt lopp då.. Ja, vad ska jag säga.. otroligt besviken på mitt skytte! Sköt 2+1+1+1 och med det plus en inte allt för bra åkning så landade jag som 54 i listan. Tråkig start på säsongen, men ända skönt att premiären är gjord. Så nu glömmer jag detta rätt fort och focuserar på kommande tävlingar. Jag får troligtvis reda på imorgon vad som kommer bli min nästa tävling.

Imorgon blir det en lugn dag. Lite massage på förmiddagen följt av lätt träning, sen ska jag följa herrarnas sprint på tv!!

Kul också att halva min familj (mamma, pappa och anders) har kommit hit idag så jag träffade dom en sväng. Resten (Marcus och Carro, + Markus vapendragare Kecke) kommer imorgon. Kul att få träffa alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *