Nyår tack!

Meeeen F*N!!

Sprint igår. Bättre än förra veckans sprint, men långt ifrån bra, ingen.. 0+2 i skytte känns väldigt störande då jag hade en bra känsla och lik förbaskat ska jag bomma! Men ligg skytte var rikgtigt bra. Fin serie på 28 sek, de tar jag med mig. Min åkform tror jag att jag har tappat i en snödriva här någonstans, hittar den inte i alla fall. Men jag hoppas kunna leta reda på den tills imorgon då det ska köras Mix-stafett. De jävligaste var att jag placerade mig som nr 61.. 60 st får köra jaktstart så jag var 5 sek från att få tävla idag.
Kan år 2011 ta slut snart för värre år har jag nog aldrig varit med om!

Som sagt så står jag på startlinjen imorgon när mix-stafetten körs! Helena och Björn står över så jag kör första sträckan, Anna Maria andra, Fredrik tredje och CJB tar hand om sista 3 varven. Ska bli grymt kul!
STORT Grattis till Helena också som tog sig upp på en fin 3e plats igår!
Nu blir det snart herrarnas jakt att följa och strax efter det damernas jakt. Jag kommer vara bänkad framför tv! Efter brudarnas tävling blir det träning för min del med skytte och få till en bra känsla inför imorgon!
De är föresten 1 vecka kvar till julafton idag.. som jag längtar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *