Lucia tåg & finväder

Stafetten i söndags slutade kanske inte super bra resultatmässigt. Vi slutade på 11e plats och hade 3 rundor med oss i bagaget. Så nu slår vi från underläge i fortsättningen!
För min del är jag rätt kluven i min prestation. Skyttet är jag nöjd med (trots 2 extraskott), känslan var bra! Åkningen var dålig, lite bättre än sprinten, men långt ifrån bra. Känner att jag verkligen inte har någon kraft. Men jag hoppas den formen är på uppåtgående.

I måndags fick en skön vilodag med shopping på Adidas Outleten. Endel grejjer fick jag med mig hem, men faktiskt bara 1 (!) sak till mig.

Igår var det lucia. Jag har inte fått så himla mycket julstämning här än så därför passade jag, Emelie och Elin på att lussa lite på kvällen här. Vi sjöng och gick ett luciatåg in till de andra grabbarna och brudarna. Jag var lucia, Elin tärna och Emelie stjärngosse. Tror det var uppskattat 🙂 Kan kanske få tag i en bild och visa sen.. haha!

Finväder idag. Kan nog vara sista dagen för det vankas snö framöver.. Kortare upptakt imorgon förmiddag, sen skall det hejjas på grabbarna!! CJB kör gul/röd lapp på bröstet, grymt!

Sängen och lite Wordfeud nu tror ja!
Ger en liten glimt om hur vädret var idag.. dock är denna bild tagen för 3 år sen fast vid samma tidpunkt.

DSCF1870_500x375

Benny&Jettan goes grymaste fartställningen ever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *