Julefrid

Oj vad skönt det är att vara i Järdaås.. de är en speciell luft här på något sätt.

Julstämmingen infann sig ganska fort bara man kom in på gården. Mycket snö, vitt på träden, ljus slingor i granar och massa pynt. Riktigt mysigt!

Jag har haft två väldigt lugna dagar innan jag idag drog igång med mer träning igen. Skidor på förmiddagen och styrka och löpning på eftermiddagen. Coss var med och gjorde mig sällskap på löpningen och han chockade både pappa och mig när han under timmen vi sprang var hur pigg som helst. Något har hänt med han för han har till och med börjat få aptit på maten. nu behöver man inte trycka in skinkan i munnen på honom och han sitter inte och tittar på maten i ett par minuter innan han äter.. haha!

De sista små fixen med alla julklappar gjordes klar igår så nu får gärna julafton komma!

Imorgon blir det tidigt första pass för sen ska jag ner till morbror med mamma och moster och lämna lite klappar. Sen ska det hinnas med att färga håret och ut och glida på klassisk skidorna innan vi på kvällen ska till moster på mat, bad i tunna , julklappsbyten, uppesittar kväll, massa lek och massa mys! Ett helt gäng glada prickar blir där så de blir super kul!
Men nu är min ögon trötta.. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *