Isolerad

Sprinten i fredags var ett riktigt mörker!..

Skyttet stämde inte alls, 1+2, och åkningen stämde ännu värre!
Jag vet inte om det kan ha att göra med att jag varit tät i näsan sedan vi kom hit, men jag har trott att det har varit vårat rum med heltäckningsmatta som inte varit allt för fräsht. Men med tanke på det bedrövliga resultatet igår så har jag och Jenny (som också är krasslig) isolerat oss från de andra igår efter tävlingarna och bor nu i ett eget rum i ledarnas hus.

Jag tycker inte jag är lika tät i näsan idag så jag hoppas det går åt rätt håll. Jag var upp och tränade på eftermidagen efter dagens jaktstarter och skyttet funkar klockrent. Bara att försöka få med den känlsan i tävlingssituation också. Åkningen känns inte 100%, men jag hoppas kunna göra ett bättre lopp imorgon på stafetten än igår!

Just precis.. jag kommer att vara med och köra stafetten imorgon. Första sträckan blir min och sedan växlar jag till Anna Maria, följt av Anna Karin och sist Helena. Ska bli kul!!
En sjukt rolig sak igår var att Carl Johan återigen imponerade STORT och vann sprinten! GRATTIS!!
Näe, nu ska jag och Jenny gå och käka middag. Vi äter middagarna en liten bit bort på norskarnas hotel så vi slipper laga alla mål mat undet dessa två veckor vi är här. Det är rätt skönt!’
Bjussar på en härlig bild från herrarnas sprint i fredags på en GLAD Carl Johan

CJB_500x750

Snodde bilden av en FB vän.. hoppas det var lugnt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *