God Jul!!

En riktigt GOD JUL vill jag passa på att hälsa alla!

Kvällen igår blev mycket rolig och trevlig.. Thelma är verkligen ett riktigt charmtroll. Vi fångade en video på henne och mig när jag provar hennes kläder. Jag ska försöka få den från lillebror och lägga hit.

Imorse blev det julfrukost hemma med mamma, pappa, anders, marcus och carro. Sen har marcus och jag varit ute på ett skidpass när resten av herrarna åkte skoter brevid. Nu far vi ner till Järbo där det blir det ett kort styrkepass innan jag svirar om till julfin.

Sen blir det Kalle Anka, god mat, paketöppning, spel och massa mys med min familj, mormor och Carros familj hemma hos Marcus och Carro.
Älskar Julen!

Passa på att njuta av denna dag nu allihop, det ska jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *