CJP levererade!

AM’s imponerande lopp igår tror jag inspirerade de svanska grabbarna idag, där främst Carl Johan!
Shit vilket lopp han smäller till med!! Dunkar ner alla prickar och gasade på max i spåret så han till slut tog hem en fin fin seger!
Stort Grattis CJB!

Jag själv har haft en lugn dag med massage och lite fix på förmiddagen och sen hejjat framför tvn. På kvällningen blev det träning med skytte också. Fick även då reda på att jag inte kommer få köra sprinten imorgon. Riktigt tråkigt, men med mitt resultat från igår så var det inte mycket att göra. Nya tag!

Så imorgon blir det dubbelpass och även försöka hinna med att träffa min familj endel 🙂 Så himla skönt att ha dom här nu!

Innan jag lägger mig bjuder jag på två bilder från idag

IMG_0220_500x669

En rätt nöjd Carl Johan efter att ha slukat den sista tårtbiten

DSCF4133_499x665

Kecke & Marcus (storebror) körde isbjörnstema idag på läktaren och gick in för att bli ”Fan of the day”..Tror inte de lyckades, men de var rätt poppulära. Nya tag imorgon och på söndag för de båda herrarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *