Bra avslut

Ja men där satt dom!

Mix stafett idag, förstasträckan för min del. Det gick bra. 0+0 i skytte, första gången för denna säsong! Riktigt gött! Åkningen va bättre än tidigare, men med lite julfirande, god mat, träning och familjhäng så hoppas jag det blir bättre fart på kroppen.

Mina andra lagkamrater gjorde också riktigt fina lopp och vi slutade som 4a i mål. En liten slant och en choklad medalj fick vi för vår prestation. Medaljerna våra delades jämt mellan alla oss som är kvar, till en köpp kaffe. Kvällsmys på HÖG nivå!

Imorgon blir det en löprunda innan vi beger oss hemöver för julfiranden. Så gött de ska bli!

Men nu blir de lite nagelfix och sen sängen! Vi hörs igen från ett vintrigt (hoppas jag!) Jädraås!
4 glada och trötta mix åkare..

IMG_0558_500x375

Jag, Anna Maria, Fredrik & Carl Johan

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.