Bästa nyheten!!

Innan världscupen drog igång i december, när min familj kom upp till Östersund, så fick jag reda på världens roligaste nyhet!

Jag ska bli faster!! 😀
Marcus och Carro ska få en liten bäbis i juni! Jag blev så glad när de berättade att jag började grina.. så otroligt glad för deras skull!

Marcus och Carro precis efter de blivit man och hustru i sommras.. så här glad blir det nog igen i juni.

PICT0083_500x375

Annars då.. jo julen har varit kanon! Jag har fått mycket fina julklappar, god mat och umgåtts med nära och kära.
Men så kom ju stormen Dagmar och förstörde min plan lite.. plusgrader och storm var inte possitivt för spåren. Det blev till att tänka om och ta och åka upp till Östersund och träna i ett par dagar.

Så igår blev det en fullspäckad dag. Upp tidigt på morgonen och köra styrka innan jag, kl 9.00, skulle vara hos frissan och kapa av lite hår. Sen iväg till ICA Ugglebo i Ockelbo för att servera nyårssnittar och prata lite skidskytte. ICA Ugglebo är en ny sponsor för mig i år vilket är väldigt roligt!
Efter ICA hoppade jag in i bilen och körde upp till Östersund. Det var ingen jätte rolig resa.. regn och glans is på vägen första 8 milen och sen tätt snöfall i ca 15mil gjorde att resan upp tog drygt 1h längre än vanligtvis.. men jag kom i alla fall upp helskinnad!
2 pass på skidorna har avverkats idag på super fina spår. 2 till blir det imorgon, men då med sällskap av AM och Jenny 🙂

Har ägnat kvällen åt tvn då det sändes skidskytte från Gelsenkirchen i Tyskland. En uppvisningstävling med 10 mixlag. CJB och Mäkäräinen tog en fin fin seger och även Björn och Helena hamnade på pallen som nr 3. Grattis till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *