Storfika & finpirra

Shit vad det var skönt att komma tillbaka till lägenheten!

Vilodag igår, men nå mycke vila blev det inte direkt.. Under dagen hann jag bland annat med DXA, laserbehandling på låret (pga krashen), träff med sjukgymnast, möte med Marko, en shopping tur, hämta min nya dampirra (beställde den för någon vecka sedan), cykla och handla, ta kort för visumansökan, lämna papper på kansliet och baka 5 olika bakverk.. hur hann jag med allt!?

Idag blev det en tur på skidorna uppe på ÖSK. Spåren såg bra ut tycker jag, fast det var en del sten. Efter lunchen fortsatte jag bakandet inför kvällens STOR fika som jag utlovat. Jag hann med 6 sorter till innan alla kom på kvällningen. Totalt bjöd jag på 12 sorter (hade en sort till i frysen som jag tog fram). Det var en ökning från fjoårsfikat, då hade jag 9.. Känner pressen inför nästa år! 😛

Tack så jätte jätte mycket alla som kom för presenterna! 😀

 

Som sagt hämtade jag min nya super coola dampirra igår. Är sjukligt nöjd med den.. Den påminner lite om (ni hemma i Jädraås förstår nog) Farfars gamla spark ”Gäddexpressen” på något sätt.. Haha! Jag lär nog ta och lägga ut en bild och visa den sen också.

Dubbelpass imorgon..sängen nu, godnatt!

IMG_0541_500x375

Min nya dampirra!

IMG_0542_500x670

Snodde bilden från AM.. 🙂 Här är alla bakverk jag snodde ihop. Fika sugen?.. välkommen!! 🙂

DSCF4121_500x375

Fin fina presenter, Stort Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *