Peppisar

Vilodag idag.. har haft en riktigt skön dag, bara tagit det lugnt!

Fick dock en lite dålig start på morgonen. Hade precis städat lägenheten och höll på att tina massa bär i mikron som jag tänkte ha till frukosten. Men när jag precis satt mig i soffan brakar det till REJÄLT från köket och hyllan, med mikron och massa kokböcker på, rasar ner och allt far i golvet! Fan. Tror det for ut bär överllat..fick till och med torka inuti många kokböker.. drygt!

I eftermiddag blev det lite pepparkaksbakning med Emelie här hemma. Min tanke var att baka degen själv. När jag skulle dra igång stod det i reseptet att degen ska stå i 1-2 dygn.. där sprack den planen. Vi åkte och köpte deg istället, det blev bra ändå 🙂
Imorgon blir det träning igen. Men bara ett pass, så på eftermiddagen ska jag åka och köpa ny mikro. Min gamla är rätt trött just nu. Gonatt!

DSCF4124_499x665

De fina pepparkakorna Emelie och jag bakade.. piffade till dom lite med grasyr också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *