Mitt liv som 25..

…började inte direkt super om jag säger så.

Vi körde ju ett race här igår, en sprint. Tävlingen i sig gick sådär. Skyttet var riktigt dåligt, 1+2, inga bortförklaringar bara dåligt gjort! Åkningen var okej. Jag slutade delad 5a med AM. Helena tog hem segern.

Avåkningen efter tävlingen blev ingen trevlig historia. Det var ju rätt isigt på banan, speciellt i uppförsbackarna och i en utförlöpa. Självklart så fick jag nå felskär i botten av utförsbacken, slår omkull och far ut i skogen på sidan av spåret rätt på en sten. Resultatet blev en bruten stav, ett väldigt ömmande lår, en ond axel, en ond underarm och ont i 3 (?) fingrar… Det går bra nu…

En snäll ryss hjälpte mig upp ur skogen. Sen var Rehnsbo snabbt på plats väl tillbaka i stugan och körde med laser och lindade låret. Hade väldigt ont igår och svårt att gå, men idag känns det mycket bättre tack och lov! Hoppas det går över fort!

Kändes väldigt uppgivet igår mycket på grund av fallet, vet inte riktigt varför, men förmodligen för att det känns som det händer något jämt nu för tiden. Var väldigt låg ett bra tag igår, men som tur var har jag vänner omkring mig som är guld värda! De piggade upp mig.
Nu ska vi snart iväg på lunch och sen börja resan hem till Östersund.. som jag längtar!

DSCF4119_500x375

Så här såg spåret ut idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *