Har det vänt?

Det kan möjligtvis vara så att idag har min otur vänt!…

Vill ni veta varför?!.. Jo..
Imorse körde jag ett skidpass på ÖSK (det gick förövrigt bra) och mot slutet av passet började det regna. Jag hade tagit min nya damhojj upp till skidspåret så efter passet skulle jag så klart cykla hem på den också. Från ÖSK till min lägenhet är det i princis bara utför. Jag trampade iväg med en liiiiiten tanke i bakhuvudet om att det kan vara halt så därför cyklade jag på bilvägen ner för första långa backen istället för gångvägen. Min tanke var att bilarna kanske kör så vägen blir varm.. dum tanke! (Upptäckte sen att jag vale fel eftersom gångvägen var grusad). Men, men ganska hög fart närmar jag mig slutet av backen där det är en korsning till en mer trafikerad väg.. Jag börjar bromsa och får VÄRLDENS SLADD! Först åt ena hållet och sen åt andra och jag vet inte hur det går till, men jag lyckas på något vänster hålla cykeln upprätt, kör ner båda fötterna i asfalten och kanar ner och får stopp precis vid korsningen! Till de hös också att jag har ett pas skidor och stavar i ena handen hela tiden..

Hade min otur varit kvar så skulle ja ju lätt ha kört omkull där och de självklart eftersom cykeln var ny.. Så jag fick en uppenbarelse idag på skjutvallen på eftermiddagen.. ”de måste vara så att det vänt och går åt rätt håll nu!” Peppar peppar!

Som sagt blev det skytte på eftermiddagen och sen en klassisk tur med Elin. Imorgon blir det lite hårkörning på förmiddagen. Sen innan lunchen ska jag ta mig ner till Velorapid och lämna in cykel så de får sko om den till vinterdäck..
Dagens roligaste!
Elins förslag till några av brudarna när de skulle köpa någon present till mig till födelsedagsfikat. ”Vi köper en försäkring åt henne!”
Jag tyckte det var klockrent!! Haha!

 

Stort Grattis också till väldens bästa pappa på Fars dag! Grattis Pappa!!

382771_10150351194131856_693406855_8750122_946516044_n_499x373

De firade pappa hemma i Jädraås i helgen. Tror nog han blev mest nöjd med korven som fanns i korgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *