Fullspäckat!

Det blev inte så långvarit med vitt på backen.. idag bjöd Östersund på plusgrader igen så nu är det bara slask kvar. Men jag njöt så länge det varade i alla fall!

Shit vilka stressiga dagar det har varit nu! Så mycket att hinna med så jag hinner knappt tänka. Så jag har till och med glömt bort att vara nervös inför distansen på torsdag..
Denna dag i korthet har spenderas enligt följande: Uppstigning 07.45 för frukost, 08.30 träning (löpning och styrka), hemma igen till ca 10.30, lite fika och dusch, kl 12.00 presskonferens, efter det lunch, sen iväg för blodtester kl 14.00, direkt sen vidare till ICA Maxi för shopping, sen hem och packa in alla varor och sen börja byta om för träning, 15.50 rullar jag mot skidstadion med pirran, träning med skidtest utförs och jag kommer tillbaka innanför min dörr ca 18.30, slänger mig i duschen och kastar på mig kläder, 18.45 knatar jag ner mot stan för middag, efter maten tar jag (hur tänkte jag?!) och Emelie på mig att sortera ut massa kläder, mössor, pannband osv. till oss aktiva, vallare och ledare som precis kom in till oss vid middagen.. Detta resulterade i att jag klev innanför min dörr 20.45… Känner mig rätt trött nu!
Men imorgon blir det en lugnare dag! Det enda som är planerat är massage, ett kortare träningspass och sen är soffan bokad då grabbarna kör deras distans imorgon. Ska bli riktigt spännande att följa! Det tyckar jag ni ska göra också! De börjar sända 17.00 på TV4 med David som kommentator. Jag tror det blir kanon bra!
På torsdag kör vi vår distans! Jag längtar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *