Det fylls på..

Snö slingan på ÖSK blir längre och längre för var dag som går.. Antalet männiksor på spåret och vallen blir bara fler och fler för var dag som går..

Det märks att allt börjar närma sig nu. Allt fler nationer anländer då det inte finns så många andra ställer i europa som har bra med snö. Än så läng går det bra, men det lär som bli ganska tjockt på vallen snart eftersom IBU cupen är flyttad hit till Östersund (den var planerad att köras i Idre) så många världscupåkare kommer garanterat komma tidigare än planerat och köra den. Jag tror att hela vår A-lagstrupp kommer köra den, men bara 1 dag. Vi får ju ha nationella åkare också så då kan vi starta med fler.

Annars så rullar träningen på. Vi hade 1 dag nyligen här då det var super isigt på banan så det fick bli ett pass på cykeln (uten denna gång tack och lov!) och sen tog jag fram klassiska rullskidorna till eftermiddagen. Jag trodde när jag åkte till Muonio att det var sista rullskidpasset. Snö framöver TACK!

Imorgon blir det ett hårt pass på skidorna.. Men nu blir det kväller snart. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *