Äntligen liv igen

Nu har det varit dåligt med liv på bloggen ett tag!! Skämmes..

Har hunnit med ett par dagar i Jädraås som var helt suveräna. Det blev mys med familjen, träff med en del vänner, sponsorsmöte, en pass på skidorna i Högbo och även firande av min födelsedag med släkten. Jag fyllde inte då utan nu om mindre än en vecka, men nästa gång jag kommer till Jädraås är vid jul..
Tack alla som kom för de fina presenterna! 🙂

Just nu är sitter jag i en stor fin stuga uppe i norra Finland, närmare bestämmt Muonio. Detta är vårat sista läger innan världscupen i Östersund startar. Snö läger.. men snön lyser med sin frånvaro här. Vi har en slinga på ca 2.5km, med det är rätt skitigt och inte så tjockt med snö på vissa ställen.
Det gör det inte bättre heller att temperaturen ligger på den övre sidan av 0 sträcket, att det regnar till och från, att det blåser och att det börjar bli TJOCKT med folk här! Spåren håller ändå rätt bra, men det är löst och sugföre.

Träningen här har gått rätt okej, skyttet funkar bra också!

Igår var det vila så då blev det en sväng till Muodoslompolo hämta min datorladdare (jag glömde den i Jädraås och de han inte skicka den till Östersund innan vi åkte så de fick skicka upp den hit). Den skickades till Fredriks (Anna Marias pojkvän) mormor som bor där. Hon var jätte trevlig!

Förövrigt så kom AM och jag på ett eget straff till oss, första dagen här, om vi hade några bom efter passet var slut. För varje 2 bom måste vi lära oss ett finskt ord. Men nu har vi lärt oss flera ord än vad vi behöver, vi är grymma på finska förtillfälle! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *