25 år!

Jäklar vad skönt det känns att ha blivit 25 lär ja säga!

Ja hur känns de.. jo, ja tror jag har växt 1 dm och bättrat på mitt IQ under natten, ja tror de var den stora förändringen från att gå från 24 till 25.
Lär också börja med att säga Ett Stort TACK till alla som hört av sig på ett eller annat sätt och grattat mig! Det värmer otroligt ska ni veta! TACK! 🙂

 
De senaste dagarna här har det varit varmt igen vilket gjort att det slitit rejält på spåren! Tanken var idag att vi skulle ha kört ett sprint race här, men pga att spåret var riktigt dåligt igår så valde de att stänga av banan helt idag för att kunna jobba och reparera den, för att sedan öppna igen imorgon. Så nu hoppas jag det håller sig kallt här så vi kan köra vårt race imorgon.

Ja de blev ju lite ändrat med träning så det blev styrka och spinning imorse och sen spinning i eftermiddag för min del när de andra sprang. Nu är jag sjukt less på att sitta på en spinning cykel. Men jag hade mycke sällskap idag där i alla fall. Vi var över 15 personer i ett litet gym = trångt och VARMT
Annars så har dagen varit mycket bra! Fick först en födelsedags sång på morgonen av mina fina rumskamrater. Sen blev det nån snabb variant av sång av grabbarna i laget på gymmet och lite senare av de andra brudarna när de anlände till gymmet.
På middagen nyligen så kom restaurang personalen inrullandes med en STOR tårta med sprakande bloss på. Hela restaurangen med bland annat ryssar, finnar, tyskar och japaner hängde med och sjöng med svenskarna i en fin sång (dock på engelska).

Men höjdpunkten var nog sen när Björn kom in och upptäckte att han missat sången och körde därför en solo sång för hela restaurangen! Tack Björn, mycket fint!! 🙂
Nu har vi nyligen haft möte. Imorgon är det som sagt race. Jag drog spiken och går ut som nr 1.. bara att hålla tummarna att kroppen känns okej. Nu blir de sängen här snart.

IMG_0539_499x665

Den fin fina tårtan med hjortron både på och i.. Super god! Jag fick även en chokladkaka som present av en i personalen.

 

Jag tycker om att vara 25! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *