1 advent och SNÖ!

Ja.. jag lär väl kanske börja med och nämna något om racet igår. (Jag la det racet ganska snabbt bakom mig) Det var en riktigt dålig tävling. Åkningen var dålig, jag vet inte varför, skyttet var bra i stormen (1+1) men sen att jag hade totalt 2min skjuttid gjorde att det blev som om jag hade 2 bom extra. Lotteri på vallen.. men men tävlingen är glömd och jag siktar på distansen på torsdag nu!

Igår kväll åkte jag och Helena iväg till frösön för att hälsa på Anna Maria och Fredrik i deras nya hus. Super fint bor de. Vi hade det riktigt mysigt, snackade massa och vi bjöds på riktigt gott fika! Så nu blir det till att ta ny dampirran och hälsa på dom i fortsättningen. Tur jag har vinterdäck på!

Imorse vaknade jag till en otroligt vacker syn! DET SNÖADE!! Som jag har längtat efter denna snö. Det blev en 2h lugn tur imorse på skidorna och sen bara hem och käka lunch för att sen traska upp till stadion igen med Helena och hejja fram brudarna som körde idag. (Det kördes IBU-cup tävlingar både igår och idag). Det kom nog ca 1dm nysnö idag, så nu är det vitt och fint! 🙂

På eftermiddagen blev det en sväng till gymmet och sen möte nu på kvällen inför världscupen som börjar till veckan.

Men imorgon är de vila.. sovmorgon!

DSCF4129_500x375

Första ljuset är tänt. Jag var ute och plockade mossa i förrgår för att pynta med, men nu är allt översnöat.IMG_0548_499x665

Överlycklig att snön ÄNTLIGEN är här!.. men vad konstiga mina ben ser ut, kan meddela att dom inte är av i verkligheten i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *