Sista rycket

Helt sjukt vad tiden går fort!

Vi har nu bara en träningsdag kvar av detta läger. Jag har längtat så mycket att åka hit på läger i sommar så nu när vi varit här så känns det som tiden bara har flugit iväg! Även fast det inte händer så mycket mer än att vi tränar, äter, sover och internettar så har vi jäkligt roligt!

Idag har de blivit en lugnare dag. Ett komb pass imorse (dock utan straff eller belöning som vi annars har kört starkt med detta läger, mest straff) i regnvädret. Riktigt bra skytte blev det med endast 3 bom på 80 skott, nöjd! Eftermiddagen spenderade vi i gymet och sen en klassisk tur för min del.

Måste även säga att vi gjort gryma middagar under lägret. Idag slängde vi ihop köttfärsfyllda paprikor toppad med chevre, klyftpotatis, fetaostsås och sallad. Mycket gott!
Men som sagt är det sista träningsdagen imorgon här. Race står på schemat och jag drog vinstlotten med att starta först. Hoppas kroppen känns lite piggare än vad den gjorde på dagen pass!
Nu kom Wolfgang precis och vi ska iväg och kolla på hans nya hus. Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *