Race idag & hemfärd imorgon

Lägrets sista dag är avklarat

Imorse var det ett träningsrace på programet. Det gick bra för min del, skyttet blev 0+0+1+1 vilket är godkännt! Åkningen kändes också bra trots att det var sista dagen på lägret. Det blev ett jobbigt men riktigt bra pass. AM tog hem en fin seger med 4 nollor före Helena, jag knep en tredje plats.

I eftermiddag blev det en klassisk tur med Åsa ute i Siegsdorf. Riktigt fint väder så det var gött att avsluta lägret med det!

Men självklart kunde vi inte avsluta lägret heller med någon annan middag än Pasta Lax!

Imorgon bär det av mot Sverige på tok för tidigt för min smak.. 04.20! Men jag och några till av oss kommer att stanna i Stockholm över helgen för shopping, middags mys med vänner, och ha det gött. Det ska bli riktigt kul! 🙂

Nu ska vi packa bilen snart innan det blir lite nagelfix och sen sängen! Ha de fint, Hej!

DSCF4106_500x375

Lycklig över att snart ha bockat av sista barmarkslägret innan säsongen! Kolla föresten in liiiillla köerna bakom mig. Tror nog dom va upp mot 8km lång enligt beräkningar.

DSCF4099_500x375

Finväder under eftermiddagspasset

DSCF4106_500x375

Vägen svängde, men inte Åsa… eller så kanske jag missade säga att vi skulle svänga.. jag vet inte riktigt, ut i gräset for hon i alla fall 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *