Packa om

Helgen i Stockholm blev super bra! Först blev det shopping med AM och Lisa. På kvällen blev det fin middag ute med ett riktigt härligt gäng! Tack alla inblandade för en super härlig kväll!
Söndagen blev det en till sväng på stan med AM innan vi drog in till arlanda för att flyga hem tillbaka till östersund.

Igår blev det en lång sovmorgon vilket var väldigt behövligt! Sen följde jag faktiskt med AM och wille upp på en myr och joggade (!) i 45 min. Det var första gången jag sprang/joggade sedan början av juli på grund av knät! Drygt 4 månader! Men det gick bra, kände inget.

Idag har jag varit på Storsjöskolan och haft en föreläsning för årskurs 9 där. Det gick bra! Tydligen har AM och Nisse gått där. Jag träffade en lärare som hade haft Nisse.
På eftermiddagen blev det lugn träning med skytte. Men nu laddar jag för att köra ett max-test på bandet imorgon förmiddag. Ångest!
Efter lunch packar jag igen en väska för att åka till Jädraås. Längtar sjukt mycket efter att träffa familjen och vänner!. Eftersom jag fyller 25 snart, men inte är hemma nå då, så har jag planerat att fira lite hemma nu också. Det ska bli kul att även få träffa släktingar, det är allt för sällan jag gör det!

 

Jädraås.. here I come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *